Veel gestelde vragen en kennis bank van Audioconferentie.nl

Veel gestelde vragen / Kennisbank

Hieronder vindt u een overzicht van de veel gestelde vragen en andere interessante artikelen over telefonisch vergaderen. Wilt u zelf een telefonisch overleg organiseren? Kijk dan hier voor meer informatie.

Algemene informatie

Veel gestelde vragen

1. Wat zijn de kosten voor vergaderen voor een vast bedrag per minuut?
Er zijn geen vaste kosten voor het telefonisch vergaderen. U betaalt aan Audioconferentie.nl per vergadering alleen € 0,05 per minuut per deelnemer. Daarnaast betaalt u de gesprekskosten om naar Audioconferentie.nl te bellen. Het inbelnummer van Audioconferentie.nl in Nederland is een 020-nummer. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw telefoonleverancier.
2. Wat zijn de kosten voor vergaderen voor een vast bedrag per maand?
U betaalt aan Audioconferentie.nl een vast bedrag van €30,- per maand. Daarnaast betaalt u de gesprekskosten om naar Audioconferentie.nl te bellen. Het inbelnummer van Audioconferentie.nl in Nederland is een 020-nummer. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw telefoonleverancier.
3. Hoe zet ik een vergadering op?
U kunt een vergadering opzetten door in te loggen met uw accountgegevens. Vervolgens kunt u na het inloggen in vijf eenvoudige stappen een telefonische vergadering aanmaken. Voor het aanmaken van een vergadering is ook een handleiding beschikbaar, deze kunt u vinden na het inloggen onder 'Handleidingen'.
Indien u nog geen account heeft, kunt u hier een account aanvragen.
4. Is er een maximale of minimale duur van een vergadering?
Nee, u bepaalt zelf hoe lang (of kort) de vergadering duurt.
5. Hoe factureert Audioconferentie.nl?
U ontvangt van Audioconferentie.nl maandelijks een factuur. Voor vergaderen voor een vast bedrag per minuut ontvangt u een gespecificeerd overzicht.
6. Kan ik de vergadering opnemen?
U kunt zelf aangeven of de vergadering opgenomen moet worden. De opname start wanneer de voorzitter inlogt. De voorzitter kan dit ook tijdens de vergadering nog besluiten. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.
7. Ik wil dat de deelnemer gebeld wordt, kan dit?
Met dial-out kunt u zelf een deelnemer in de vergadering plaatsen. Dit kunt u zelf regelen. Dial-out is echter alleen mogelijk met vergaderen voor een vast bedrag per minuut. Voor Dial-out heeft u een account nodig, u kunt hier een account aanvragen.
8. Waarom zou ik een eigen server plaatsen?
Als u veel gebruik maakt van telefonisch vergaderen kan dit een (grote) kostenbesparing opleveren. Neem contact met ons op door het formulier rechts op de pagina in te vullen voor de mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Notice: Undefined variable: wr in /var/www/vhosts/audioconferentie.nl/httpdocs/pagesaud/special/_right_pages.php on line 7

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Bedrijfsnaam:
Naam:
Email:
Telefoon:
Code: CAPTCHA Image
Vul bovenstaande code in: [ Andere ]
Vragen of opmerkingen: