Dial out - Audioconferentie.nl

Dial-out

img2 Als u er voor wilt zorgen dat de deelnemers geen kosten maken voor het inbellen naar een vergadering, dan kunt u gebruik maken van dial-out.


U kunt er voor kiezen dat de deelnemers automatisch gebeld worden bij aanvang van de vergadering.
Een andere mogelijkheid is om zodra de vergadering begonnen is, zelf mensen toe te voegen door hun telefoonnummer in te voeren.
Hoe werkt het?

Automatisch uitbellen
Tijdens het plannen van de vergadering kunt u aangeven dat de deelnemers van de vergadering gebeld moeten worden. U kunt de telefoonnummers van de deelnemers opgeven en deze worden vervolgens automatisch gebeld bij de start van de vergadering.

Zelf mensen toevoegen aan de vergadering
Na aanvang van de vergadering, kunt u op de beheerpagina het telefoonnummer van een nieuwe deelnemer invoeren, waarna hij/zij gebeld wordt door het vergadersysteem. De deelnemer krijgt een tekst te horen dat hij/zij is uitgenodigd voor een telefonische vergadering en kan zelf kiezen om het verzoek te accepteren of te weigeren.
Wat zijn de kosten?
U kunt alle dial-out tarieven hier vinden.
U kunt dial-out aanvragen als u een vergaderen voor een vast bedrag per minuut account heeft. Wilt u een account aanvragen, klik dan hier.

Wilt u meer weten?

Notice: Undefined variable: wr in /var/www/vhosts/audioconferentie.nl/httpdocs/pagesaud/special/_right_pages.php on line 7

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Bedrijfsnaam:
Naam:
Email:
Telefoon:
Code: CAPTCHA Image
Vul bovenstaande code in: [ Andere ]
Vragen of opmerkingen: